Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе риби

Популярні новини зараз

Зайва вага може стати на заваді мобілізації: в яких випадках не беруть до армії

Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму

Школярам зменшать час на відпочинок: чому літні канікули почнуться пізніше ніж зазвичай

Пенсіонерам виплатять надбавки: які суми обіцяють

Показати ще

рослинне масло за смаком

3 яйця

200 мл молока

сіль і перець за смаком

спеції за смаком

200 г борошна

Приготування:

1. Філе риби обмиваємо, нарізаємо шматочками середнього розміру. Солимо, перчимо.

2. В цей час готуємо кляр. Збиваємо яйця, додаємо сіль, вливаємо молоко, перемішуємо. Потім потроху додаємо борошно, постійно перемішуємо тісто.

3. На розігріту сковороду викладаємо рибу, попередньо зануривши її в клярі.

4. Підсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. Перевертаємо і смажимо стільки ж.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.