Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе риби
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
рослинне масло за смаком
3 яйця
200 мл молока
сіль і перець за смаком
спеції за смаком
200 г борошна
Приготування:
1. Філе риби обмиваємо, нарізаємо шматочками середнього розміру. Солимо, перчимо.
2. В цей час готуємо кляр. Збиваємо яйця, додаємо сіль, вливаємо молоко, перемішуємо. Потім потроху додаємо борошно, постійно перемішуємо тісто.
3. На розігріту сковороду викладаємо рибу, попередньо зануривши її в клярі.
4. Підсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. Перевертаємо і смажимо стільки ж.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.