Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе риби

Популярні новини зараз

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Показати ще

рослинне масло за смаком

3 яйця

200 мл молока

сіль і перець за смаком

спеції за смаком

200 г борошна

Приготування:

1. Філе риби обмиваємо, нарізаємо шматочками середнього розміру. Солимо, перчимо.

2. В цей час готуємо кляр. Збиваємо яйця, додаємо сіль, вливаємо молоко, перемішуємо. Потім потроху додаємо борошно, постійно перемішуємо тісто.

3. На розігріту сковороду викладаємо рибу, попередньо зануривши її в клярі.

4. Підсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. Перевертаємо і смажимо стільки ж.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.