Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе риби

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

рослинне масло за смаком

3 яйця

200 мл молока

сіль і перець за смаком

спеції за смаком

200 г борошна

Приготування:

1. Філе риби обмиваємо, нарізаємо шматочками середнього розміру. Солимо, перчимо.

2. В цей час готуємо кляр. Збиваємо яйця, додаємо сіль, вливаємо молоко, перемішуємо. Потім потроху додаємо борошно, постійно перемішуємо тісто.

3. На розігріту сковороду викладаємо рибу, попередньо зануривши її в клярі.

4. Підсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. Перевертаємо і смажимо стільки ж.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.