Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г вершкового масла
Стрілки назад на годину: коли і чому будемо переводити годинник і що треба врахувати українцям
Розвернуть на кордоні: без якого документу українцям закрита дорога в Польщу
Централізоване опалення скасовують: що це означає для квартир
3 робочі дні замість п’яти: Україна готується до найгучнішої трудової реформи
500 г свинини
600 мл пива
1 головка цибулі
1 лавровий лист
горошок за смаком
Приготування:
1. Свинину нарізаємо кубиками, кладемо на гарячу сковороду шматок вершкового масла, а коли воно розтопиться рівномірно посипаємо дно сковороди сіллю.
2. Обсмажуємо м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім викладаємо м'ясо в каструлю, посипаємо крупно нарізаною цибулею, запашним перцем, додаємо лавровий лист, заливаємо пляшкою пива і тушкуємо на слубом вогні 10-20 хвилин. Потім викладаємо на тарілку з вареною картоплею, заливаємо соусом і посипаємо зеленим горошком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетиків з гірчичним соусом.