Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г вершкового масла
Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми
Зайва вага може стати на заваді мобілізації: в яких випадках не беруть до армії
Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму
Податки з переказу на картку: у питанні поставили крапку
500 г свинини
600 мл пива
1 головка цибулі
1 лавровий лист
горошок за смаком
Приготування:
1. Свинину нарізаємо кубиками, кладемо на гарячу сковороду шматок вершкового масла, а коли воно розтопиться рівномірно посипаємо дно сковороди сіллю.
2. Обсмажуємо м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім викладаємо м'ясо в каструлю, посипаємо крупно нарізаною цибулею, запашним перцем, додаємо лавровий лист, заливаємо пляшкою пива і тушкуємо на слубом вогні 10-20 хвилин. Потім викладаємо на тарілку з вареною картоплею, заливаємо соусом і посипаємо зеленим горошком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетиків з гірчичним соусом.