Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
215 г знежиреного йогурту
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
2 ст. л. діжонської гірчиці
1 пучок зеленого цибулі
2 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. листя базиліка
4 курячі грудки
перець і сіль за смаком
1 склянку панірувальних сухарів
60 г тертого сиру пармезан
Приготування:
1. Для соусу змішуємо 1 частину йогурту з 1 ст. л. гірчиці і подрібненою зеленою цибулею. Відставляємо соус щоб він прогрівся до кімнатної температури.
2. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом папір для випічки або фольгу.
3. Кладемо 1/2 ложки базиліка в центр курячої грудки, додаємо сіль і перець і звертаємо в рулет.
4. У мисці змішуємо йогурт, гірчицю, а в неглибокій тарілці змішуємо хлібні крихти і пармезан. Занурюємо курячі рулетики спочатку в йогурт, потім хліб. Викладаємо на підготовлену папір і змащуємо залишком олії.
5. Випікаємо до золотистої скоринки близько 30 хвилин. Подаємо гарячим разом з соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних шоколадних бісквітів.