Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
50 г волоських горіхів
Популярні новини зараз
Показати ще
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
20 г меду
40 г гіркого шоколаду
Приготування:
1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.
2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.
3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.
4. Зберігаємо в холодильнику.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.