Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

50 г волоських горіхів

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Показати ще

20 г меду

40 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.

2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.

3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.

4. Зберігаємо в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.