Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
50 г волоських горіхів
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
20 г меду
40 г гіркого шоколаду
Приготування:
1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.
2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.
3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.
4. Зберігаємо в холодильнику.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.