Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

50 г волоських горіхів

Популярні новини зараз

Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат

Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки

В українців перевірять житло – прийдуть додому

Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу

Показати ще

20 г меду

40 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Горіхи дрібно кришимо в блендері.

2. Додаємо мед, перемішуємо і руками формуємо кульки.

3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Покриваємо кожну кульку глазур'ю і прибираємо в холодильник на кілька годин.

4. Зберігаємо в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.