Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2,75 склянки молока
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
1 склянка вершків
2 склянки борошна
4 яйця
2 ст. л. цукру
щіпка солі
1 ст. л. ванільного екстракту
4 ст. л. вершкового масла
Приготування:
1. У великій мисці змішуємо 1,75 склянки молока, вершки і яйця. Добре збиваємо. Поступово додаємо борошно і потім молоко, цукор, сіль і ваніль. Проціджуємо тісто через сито, щоб видалити грудки. Ставимо в холодильник на 1-2 години.
2. Злегка змащуємо млинцеву сковороду маслом і добре розігріваємо на середньому вогні.
3. Наливаємо по 2 ст. л. тесту на сковороду і швидко розподіляємо по поверхні. Смажимо приблизно 15-20 секунд. Зберігаємо теплим.
4. Бажаємо те ж саме з рештою тіста.
5. Наповнюємо млинці будь солодкою начинкою і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт жульєна з грибами на вершках.