Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,75 склянки молока

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

1 склянка вершків

2 склянки борошна

4 яйця

2 ст. л. цукру

щіпка солі

1 ст. л. ванільного екстракту

4 ст. л. вершкового масла

Приготування:

1. У великій мисці змішуємо 1,75 склянки молока, вершки і яйця. Добре збиваємо. Поступово додаємо борошно і потім молоко, цукор, сіль і ваніль. Проціджуємо тісто через сито, щоб видалити грудки. Ставимо в холодильник на 1-2 години.

2. Злегка змащуємо млинцеву сковороду маслом і добре розігріваємо на середньому вогні.

3. Наливаємо по 2 ст. л. тесту на сковороду і швидко розподіляємо по поверхні. Смажимо приблизно 15-20 секунд. Зберігаємо теплим.

4. Бажаємо те ж саме з рештою тіста.

5. Наповнюємо млинці будь солодкою начинкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт жульєна з грибами на вершках.