Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх

Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше

Показати ще

2 ст. л. цукру

250 г борошна

600 мл молока

500 г м'ясного фаршу

1 ч. л. солі

2 моркви

перець за смаком

Приготування:

1. Для начинки злегка обсмажуємо фарш, додаємо натерту на дрібній тертці моркву, приправляємо сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо все разом до повної готовності.

2. Яйця добре збиваємо з сіллю і цукром, додаємо частину молока, всипаємо просіяне борошно і, помішуючи, додаємо масло.

3. Розігріваємо сковороду, змащуємо рослинним маслом і смажимо з двох сторін тонкі млинчики.

4. У середину кожного млинчика кладемо по столовій ложці начинки і загортаємо млинець конвертиком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.