Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
2 ст. л. цукру
250 г борошна
600 мл молока
500 г м'ясного фаршу
1 ч. л. солі
2 моркви
перець за смаком
Приготування:
1. Для начинки злегка обсмажуємо фарш, додаємо натерту на дрібній тертці моркву, приправляємо сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо все разом до повної готовності.
2. Яйця добре збиваємо з сіллю і цукром, додаємо частину молока, всипаємо просіяне борошно і, помішуючи, додаємо масло.
3. Розігріваємо сковороду, змащуємо рослинним маслом і смажимо з двох сторін тонкі млинчики.
4. У середину кожного млинчика кладемо по столовій ложці начинки і загортаємо млинець конвертиком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.