Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
2 ст. л. цукру
250 г борошна
600 мл молока
500 г м'ясного фаршу
1 ч. л. солі
2 моркви
перець за смаком
Приготування:
1. Для начинки злегка обсмажуємо фарш, додаємо натерту на дрібній тертці моркву, приправляємо сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо все разом до повної готовності.
2. Яйця добре збиваємо з сіллю і цукром, додаємо частину молока, всипаємо просіяне борошно і, помішуючи, додаємо масло.
3. Розігріваємо сковороду, змащуємо рослинним маслом і смажимо з двох сторін тонкі млинчики.
4. У середину кожного млинчика кладемо по столовій ложці начинки і загортаємо млинець конвертиком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.