Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
2 ст. л. цукру
250 г борошна
600 мл молока
500 г м'ясного фаршу
1 ч. л. солі
2 моркви
перець за смаком
Приготування:
1. Для начинки злегка обсмажуємо фарш, додаємо натерту на дрібній тертці моркву, приправляємо сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо все разом до повної готовності.
2. Яйця добре збиваємо з сіллю і цукром, додаємо частину молока, всипаємо просіяне борошно і, помішуючи, додаємо масло.
3. Розігріваємо сковороду, змащуємо рослинним маслом і смажимо з двох сторін тонкі млинчики.
4. У середину кожного млинчика кладемо по столовій ложці начинки і загортаємо млинець конвертиком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.