Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
500 г яловичого фаршу
1 яйце
2 шматка білого хліба
150 мл молока
сіль за смаком
борошно за смаком
Приготування:
1. Розламуємо хліб на шматки і замочуємо в молоці, коли він розмокне, добре розминаємо руками, щоб вийшла однорідна кашка.
2. Ріпчасту цибулю натираємо на тертці.
2. У велику миску викладаємо яловичий фарш, додаємо цибулю, хліб з молоком, яйце і солимо. Гарненько вимішуємо оуками фарш разом з усіма інгредієнтами.
3. З нього ліпимо котлети, занурюємо їх у мке або сухарях.
4. Обсмажуємо котлети на розігрітій сковороді до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибулевих оладок.