Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
Замість серпня - восьмень: в Україні хочуть змінити назви місяців, щоб "не плутатись"
Відстрочка і ВЛК: чи зможе ТЦК забрати просто з вулиці
Хто та коли може потрапити до житла без дозволу: важливе роз'яснення
Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома
500 г яловичого фаршу
1 яйце
2 шматка білого хліба
150 мл молока
сіль за смаком
борошно за смаком
Приготування:
1. Розламуємо хліб на шматки і замочуємо в молоці, коли він розмокне, добре розминаємо руками, щоб вийшла однорідна кашка.
2. Ріпчасту цибулю натираємо на тертці.
2. У велику миску викладаємо яловичий фарш, додаємо цибулю, хліб з молоком, яйце і солимо. Гарненько вимішуємо оуками фарш разом з усіма інгредієнтами.
3. З нього ліпимо котлети, занурюємо їх у мке або сухарях.
4. Обсмажуємо котлети на розігрітій сковороді до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибулевих оладок.