Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
500 г яловичого фаршу
1 яйце
2 шматка білого хліба
150 мл молока
сіль за смаком
борошно за смаком
Приготування:
1. Розламуємо хліб на шматки і замочуємо в молоці, коли він розмокне, добре розминаємо руками, щоб вийшла однорідна кашка.
2. Ріпчасту цибулю натираємо на тертці.
2. У велику миску викладаємо яловичий фарш, додаємо цибулю, хліб з молоком, яйце і солимо. Гарненько вимішуємо оуками фарш разом з усіма інгредієнтами.
3. З нього ліпимо котлети, занурюємо їх у мке або сухарях.
4. Обсмажуємо котлети на розігрітій сковороді до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибулевих оладок.