Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
150 г вершкового масла
Гороскоп на сьогодні 18 вересня: фінанси тельців, самовираження левів та неуважність стрільців
Терміни обмежені: що потрібно зробити пенсіонерам, щоб не втратити гроші
Не субсидія і не пільги: українцям нарахують допомогу на оплату комуналки
До школи у суботу: дітлахам впровадили 6-денний навчальний тиждень
300 г моркви
200 г цукру
2 яйця
200 г борошна
100 г родзинок
3 ст. л. молока
1,5 ст. л. сухих дріжджів
250 г сметани
4 ч. л. лимонного соку
1 ч. л. кориці
щіпка мускатного горіха
50 г цукрової пудри
Приготування:
1. Очищаємо моркву натираємо на тертці.
2. Далі розтираємо з маслом і цукром. Вливаємо молоко, яйця і добре перемішуємо. Додаємо моркву і знову перемішуємо.
3. Перемішуємо дріжджі з борошном, додаємо спеції, родзинки і помішуючи, вливаємо яєчну масу. Тепер замішуємо тісто.
4. Змащуємо маслом і присипаємо борошном форму для випічки. Викладаємо тісто, вирівнюємо і випікаємо протягом години. Тепер остуджуємо.
5. Сметану збиваємо з цукровою пудрою і лимонним соком.
6. Торт розрізаємо на 2 коржа і змащуємо кожен кремом. Залишками крему поливаємо поверхню торта.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.