Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сіль за смаком

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

100 г борошна

150 мл молока

кориця за смаком

75 г родзинок

85 г вершкового масла

60 г цукрової пудри

4 яйця

Приготування:

1. Відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо до стану повітряної піни.

2. Топимо 60 г вершкового масла і збиваємо з жовтками і цукром. Далі додаємо борошно, постійно помішуючи. Вливаємо молоко і змішуємо з білками. Тепер замішуємо тісто.

3. Обсмажуємо ізюм на вершковому маслі.

4. Далі ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо 5 хвилин. Потім акуратно перевертаємо і смажимо ще приблизно 3 хвилини.

5. Тепер розрізаємо блін, посипаємо родзинками і корицею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт розсипчастого пирога з сиром.