Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки води

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Показати ще

6 ст. л. оливкової олії

½ ч. л. солі

0,3 склянки лимонного соку

1 пучок зеленої цибулі

6 стебел петрушки

1 стебло селери з листям

щіпка насіння фенхелю

1 стебло кмину

12 шт. чорного перцю горошком

6 насіння коріандру

Приготування:

1. В марлю загортаємо стебла петрушки, селеру, фенхель, кмин, чорний перець горошком і насіння коріандру. Гарненько зав'язуємо.

2. У каструлю кладемо мішечок з травами і додаємо воду, оливкову олію, лимонний сік, сіль і нарізану зелену цибулю. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Варимо протягом 10 хвилин і знімаємо з вогню. Проціджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних млинців на йогурті.