Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

2 ст. л. цукру

50 мл ряжанки

1 ч. л. солі

1,5 склянки молока

1 яйце

200 г буряка

50 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Варимо буряк або запікаємо до готовності, нарізаємо шматочками.

2. Додаємо буряк в молоко.

3. Подрібнюємо за допомогою блендера.

4. Додаємо яйце і ряжанку.

5. Далі додаємо сіль, цукор і борошно.

6. Гарненько все перемішуємо.

7. Залишаємо в спокої цю масу на 30 хвилин.

8. Випікаємо на середньому вогні з обох боків на сковороді, змазаній рослинною олією.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з томатами і базиліком.