Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
2 ст. л. цукру
50 мл ряжанки
1 ч. л. солі
1,5 склянки молока
1 яйце
200 г буряка
50 мл соняшникової олії
Приготування:
1. Варимо буряк або запікаємо до готовності, нарізаємо шматочками.
2. Додаємо буряк в молоко.
3. Подрібнюємо за допомогою блендера.
4. Додаємо яйце і ряжанку.
5. Далі додаємо сіль, цукор і борошно.
6. Гарненько все перемішуємо.
7. Залишаємо в спокої цю масу на 30 хвилин.
8. Випікаємо на середньому вогні з обох боків на сковороді, змазаній рослинною олією.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з томатами і базиліком.