Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Показати ще

2 ст. л. цукру

50 мл ряжанки

1 ч. л. солі

1,5 склянки молока

1 яйце

200 г буряка

50 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Варимо буряк або запікаємо до готовності, нарізаємо шматочками.

2. Додаємо буряк в молоко.

3. Подрібнюємо за допомогою блендера.

4. Додаємо яйце і ряжанку.

5. Далі додаємо сіль, цукор і борошно.

6. Гарненько все перемішуємо.

7. Залишаємо в спокої цю масу на 30 хвилин.

8. Випікаємо на середньому вогні з обох боків на сковороді, змазаній рослинною олією.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з томатами і базиліком.