Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. кунжутної олії
Популярні новини зараз
Показати ще
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
700 г спаржі
4 стебла зеленої цибулі
500 г курячого філе
2 ст. л. тертого імбиру
1 ч. л. соусу чілі з часником
1 ст. л. устричного соусу
¼ склянки солоних фісташок
Приготування:
1. Розігріваємо масло в воці або великій сковороді на сильному вогні. Додаємо нарізану невеликими шматочками спаржу і обсмажуємо протягом 2 хвилин.
2. Потім додаємо нарізане невеликими кубиками куряче філе і обсмажуємо ще 4 хвилини.
3. Вмішуємо імбир, нарізаний зелений лук, устричний соус і соус чилі. Готуємо помішуючи 1-2 хвилини до готовності курки.
4. Додаємо висташки і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з кабачком і рисом.