Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. кунжутної олії

Популярні новини зараз

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Показати ще

700 г спаржі

4 стебла зеленої цибулі

500 г курячого філе

2 ст. л. тертого імбиру

1 ч. л. соусу чілі з часником

1 ст. л. устричного соусу

¼ склянки солоних фісташок

Приготування:

1. Розігріваємо масло в воці або великій сковороді на сильному вогні. Додаємо нарізану невеликими шматочками спаржу і обсмажуємо протягом 2 хвилин.

2. Потім додаємо нарізане невеликими кубиками куряче філе і обсмажуємо ще 4 хвилини.

3. Вмішуємо імбир, нарізаний зелений лук, устричний соус і соус чилі. Готуємо помішуючи 1-2 хвилини до готовності курки.

4. Додаємо висташки і відразу подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з кабачком і рисом.