Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. кунжутної олії
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
700 г спаржі
4 стебла зеленої цибулі
500 г курячого філе
2 ст. л. тертого імбиру
1 ч. л. соусу чілі з часником
1 ст. л. устричного соусу
¼ склянки солоних фісташок
Приготування:
1. Розігріваємо масло в воці або великій сковороді на сильному вогні. Додаємо нарізану невеликими шматочками спаржу і обсмажуємо протягом 2 хвилин.
2. Потім додаємо нарізане невеликими кубиками куряче філе і обсмажуємо ще 4 хвилини.
3. Вмішуємо імбир, нарізаний зелений лук, устричний соус і соус чилі. Готуємо помішуючи 1-2 хвилини до готовності курки.
4. Додаємо висташки і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з кабачком і рисом.