Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 6
Інгредієнти:
3 шт. філе індички
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
3 зелених яблука
2 ч. л. цукру
1 ст. л. картопляного крохмалю
1 пучок кропу
50 г зеленого базиліка
100 мл вершків
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Шкірку від яблук у кількох місцях наколюємо виделкою. Поміщаємо яблука в глибоке деко з водою приблизно 0,5 см. Ставимо яблука в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готові яблука остуджуємо, ложкою виймаємо м'якоть і розминаємо її в пюре. Приблизно 2 ст. л. відкладаємо в сторону, а в решту пюре додаємо крохмаль, цукор, подрібнений кріп. Все ретельно перемішуємо.
2. Філе індички нарізаємо на рівні частини. Загортаємо в плівку і відбиваємо. Натираємо сіллю і перцем. На кожен шматок кладемо по 2-3 ст. л. яблучного пюре рівним шаром.
3. Далі звертаємо всі шматочки в рулет, не даючи витекти начинці. Рулети кладемо на аркуші фольги, змащені невеликою кількістю рослинної олії, загортаємо. Укладаємо в форму, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
4. Подрібнюємо листя базиліка. Додаємо в відкладене пюре. Додаємо вершки і подрібнюємо все в блендері. Солимо, перчимо і перелити в соусник.
5. Готові рулети розрізаємо на порційні шматки, викладаємо на тарілку і поливаємо невеликою кількістю соусу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійних млинців.