Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г кабачків

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

100 г рису

1 морквина

1 цибулина

1 яйце

1 пучок зелені

сіль і перець за смаком

500 г курячого філе

борошно за смаком

Приготування:

1. Куряче філе, моркву і цибулю пропускаємо через м'ясорубку.

2. Кабачок натираємо на крупній тертці, потім віджимаємо сік.

3. Перемішуємо кабачок і фарш, додаємо попередньо відварений рис.

4. Дрібно нарізаємо зелень, додаємо в загальну масу. Туди ж додаємо 1 яйце, солимо і перчимо за смаком.

5. Ретельно вимішуємо фарш, формуємо курячі котлети і паніруємо їх у борошні.

6. Обсмажуємо котлети на невеликій кількості олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних млинців на йогурті.