Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г кабачків
Гороскоп на сьогодні, 17 квітня: четвер вибору, несподіванок і внутрішніх суперечностей
Депутати пропонують зрівняти всіх пенсіонерів, - Катерина Котенкова про нові ініціативи влади
Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
100 г рису
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
1 пучок зелені
сіль і перець за смаком
500 г курячого філе
борошно за смаком
Приготування:
1. Куряче філе, моркву і цибулю пропускаємо через м'ясорубку.
2. Кабачок натираємо на крупній тертці, потім віджимаємо сік.
3. Перемішуємо кабачок і фарш, додаємо попередньо відварений рис.
4. Дрібно нарізаємо зелень, додаємо в загальну масу. Туди ж додаємо 1 яйце, солимо і перчимо за смаком.
5. Ретельно вимішуємо фарш, формуємо курячі котлети і паніруємо їх у борошні.
6. Обсмажуємо котлети на невеликій кількості олії.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних млинців на йогурті.