Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г дріжджового листкового тіста
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
4 червоних яблука
150 г родзинок без кісточок
цукор за смаком
2 ч. л. кориці
1 ст. л. вершкового масла
2 яєчних жовтка
Приготування:
1. Яблука нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо в миску. Додаємо родзинки, цукор, посипаємо корицею, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
2. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
3. Тісто нарізаємо на 8 квадратиків.
4. У середину кладемо начинку. З'єднуємо 2 протилежних по діагоналі края, потім 2 інші.
5. Зверху змащуємо жовтком.
6. Викладаємо все на деко і випікаємо 15-20 имнут до готовності. Даємо охолонути 20 хвилин під рушником.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рису по-мексиканськи з квасолею.