Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

450 г дріжджового листкового тіста

Популярні новини зараз

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів

Показати ще

4 червоних яблука

150 г родзинок без кісточок

цукор за смаком

2 ч. л. кориці

1 ст. л. вершкового масла

2 яєчних жовтка

Приготування:

1. Яблука нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо в миску. Додаємо родзинки, цукор, посипаємо корицею, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

2. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

3. Тісто нарізаємо на 8 квадратиків.

4. У середину кладемо начинку. З'єднуємо 2 протилежних по діагоналі края, потім 2 інші.

5. Зверху змащуємо жовтком.

6. Викладаємо все на деко і випікаємо 15-20 имнут до готовності. Даємо охолонути 20 хвилин під рушником.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рису по-мексиканськи з квасолею.