Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки води
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
1 ст. л. цукру
½ ч. л. сухих дріжджів
1 ч. л. солі
1 ч. л. оцту
½ ч. л. соди
5 ст. л. борошна
1 яйце
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Розводимо в теплій воді дріжджі, додаємо цукор, сіль, соду, загашену оцтом або лимонним соком. Гарненько перемішуємо.
2. Вбиваємо яйце, додаємо ванілін і борошно, щоб вийшло звичайне млинцеве тісто.
3. Додаємо рослинне масло, добре перемішуємо і випікаємо на добре розігрітій, змащеній маслом соковороде.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців з вівсянки.