Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки води

Популярні новини зараз

Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки

Показати ще

1 ст. л. цукру

½ ч. л. сухих дріжджів

1 ч. л. солі

1 ч. л. оцту

½ ч. л. соди

5 ст. л. борошна

1 яйце

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Розводимо в теплій воді дріжджі, додаємо цукор, сіль, соду, загашену оцтом або лимонним соком. Гарненько перемішуємо.

2. Вбиваємо яйце, додаємо ванілін і борошно, щоб вийшло звичайне млинцеве тісто.

3. Додаємо рослинне масло, добре перемішуємо і випікаємо на добре розігрітій, змащеній маслом соковороде.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців з вівсянки.