Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки води
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
1 ст. л. цукру
½ ч. л. сухих дріжджів
1 ч. л. солі
1 ч. л. оцту
½ ч. л. соди
5 ст. л. борошна
1 яйце
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Розводимо в теплій воді дріжджі, додаємо цукор, сіль, соду, загашену оцтом або лимонним соком. Гарненько перемішуємо.
2. Вбиваємо яйце, додаємо ванілін і борошно, щоб вийшло звичайне млинцеве тісто.
3. Додаємо рослинне масло, добре перемішуємо і випікаємо на добре розігрітій, змащеній маслом соковороде.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців з вівсянки.