Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки води

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків

ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку

Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Показати ще

1 ст. л. цукру

½ ч. л. сухих дріжджів

1 ч. л. солі

1 ч. л. оцту

½ ч. л. соди

5 ст. л. борошна

1 яйце

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Розводимо в теплій воді дріжджі, додаємо цукор, сіль, соду, загашену оцтом або лимонним соком. Гарненько перемішуємо.

2. Вбиваємо яйце, додаємо ванілін і борошно, щоб вийшло звичайне млинцеве тісто.

3. Додаємо рослинне масло, добре перемішуємо і випікаємо на добре розігрітій, змащеній маслом соковороде.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців з вівсянки.