Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г борошна

Популярні новини зараз

Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ

Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють

Показати ще

4 яйця

200 мл світлого пива

5 г сухих дріжджів

60 г вершкового масла

сіль за смаком

100 мл вершків

130 г цукру

3 ст. л. брусничного соусу

Приготування:

1. Змішуємо в мисці сухі інгредієнти і яйця, розтоплюємо вершкове масло і додаємо до суміші. Змішуємо все разом віночком до однорідності.

2. Далі додаємо пиво, але стежимо щоб воно не дуже пінилося. Перемішуємо вінчиком і заливаємо у форми для мафінів з силікону.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 15 хвилин.

4. Коли оладки будуть готові, дістаємо їх з духовки і залишаємо ненадовго охолонути.

5. Гарненько збиваємо вершки з цукром, подаємо з цим кремом оладки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних млинців.