Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г борошна
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
4 яйця
200 мл світлого пива
5 г сухих дріжджів
60 г вершкового масла
сіль за смаком
100 мл вершків
130 г цукру
3 ст. л. брусничного соусу
Приготування:
1. Змішуємо в мисці сухі інгредієнти і яйця, розтоплюємо вершкове масло і додаємо до суміші. Змішуємо все разом віночком до однорідності.
2. Далі додаємо пиво, але стежимо щоб воно не дуже пінилося. Перемішуємо вінчиком і заливаємо у форми для мафінів з силікону.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 15 хвилин.
4. Коли оладки будуть готові, дістаємо їх з духовки і залишаємо ненадовго охолонути.
5. Гарненько збиваємо вершки з цукром, подаємо з цим кремом оладки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних млинців.