Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г майонезу
Популярні новини зараз
Показати ще
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
1 пучок зеленої цибулі
100 г сиру
2 морквини
1 цибулина
3 яйця
1 банку рибних консервів
Приготування:
1. Консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо зверху майонезом.
2. Далі кладемо шар дрібно нарубаної цибулі, потім знову майонез.
3. Після цього шар подрібнених яєць і знову майонез.
4. Потім шар натертої на крупній тертці вареної моркви і зверху змащуємо майонезом.
5. Зверху прикрашаємо салат тертим сиром і зеленою цибулею. Залишаємо на пів години в холодильнику.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.