Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г майонезу

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

1 пучок зеленої цибулі

100 г сиру

2 морквини

1 цибулина

3 яйця

1 банку рибних консервів

Приготування:

1. Консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо зверху майонезом.

2. Далі кладемо шар дрібно нарубаної цибулі, потім знову майонез.

3. Після цього шар подрібнених яєць і знову майонез.

4. Потім шар натертої на крупній тертці вареної моркви і зверху змащуємо майонезом.

5. Зверху прикрашаємо салат тертим сиром і зеленою цибулею. Залишаємо на пів години в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.