Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

"Бусифікація" під забороною, але підрозділи виснажені: кого пошлють на "нуль"

Сиділи без світла, а тепер ще й без газу: українців попередили про можливі обмеження

Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено

Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ

Показати ще

1 ч. л. солі

3 ст. л. цукру

2 склянки молока

2 склянки борошна

1 ч. л. гашеної соди

¼ склянки рослинного масла

Приготування:

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю до появи піни.

2. Додаємо склянку молока, добре збиваємо вінчиком, поступово всипаємо борошно, постійно розбиваючи грудочки віночком.

3. Повторюємо попередній пункт, додавши решту молока і борошна.

4. Вливаємо олію.

5. Гасимо соду, додаємо в тісто і ще раз добре перемішуємо. Залишаємо постояти 5-10 хвилин. за цей час розігріваємо сковороду.

6. Смажимо на помірному вогні. Коли з'являться бульбашки, перевертаємо оладок і смажимо ще 20 секунд.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої риби під овочами.