Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
1 склянка кефіру
1 склянку води
2 яйця
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
1 ст. л. цукру
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Збиваємо яйця до появи лнгкой піни, додаємо сіль.
2. Вливаємо в яйця склянку окропу і продовжуємо збивати. Після цього додаємо склянку кефіру.
3. Борошно просіваємо, змішуємо з содою і по ложці додаємо в рідину. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудок. Додаємо цукор і рослинне масло.
4. Беремо сковороду для млинців і смажимо на неї тонкі млинчики. Обсмажуємо з двох боків до красивого золотисто-коричневого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.