Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
Соцвиплати змусять повернути до копійки: держава погрожує судами - кого зачепить
Військовий заявив, що йому "не шкода цивільних" після трагедії у Кривому Розі: "Якщо батьки ухилянти – ні"
На українок чекає повістка? Що готує квітень 2025 року в плані нових правил мобілізації
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
1 склянка кефіру
1 склянку води
2 яйця
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
1 ст. л. цукру
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Збиваємо яйця до появи лнгкой піни, додаємо сіль.
2. Вливаємо в яйця склянку окропу і продовжуємо збивати. Після цього додаємо склянку кефіру.
3. Борошно просіваємо, змішуємо з содою і по ложці додаємо в рідину. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудок. Додаємо цукор і рослинне масло.
4. Беремо сковороду для млинців і смажимо на неї тонкі млинчики. Обсмажуємо з двох боків до красивого золотисто-коричневого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.