Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
інгредієнти:
400 г риби
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
400 г картоплі
3 помідора
майонез за смаком
100 г сиру
50 мл соняшникової олії
сіль і спеції за смаком
2 цибулини
2 морквини
зелень за смаком
Приготування:
1. Помиту і очищену картоплю нарізаємо кружальцями і укладаємо на дно форми для запікання або противеня. Філе риби нарізаємо за смаком, але не дуже дрібно і викладаємо поверх картоплі.
2. Моркоь, натерту на крупній тертці, обсмажуємо разом з дрібно нарізаною цибулею, потім додаємо подрібнену зелень. Отриману суміш злегка остуджуємо і викладаємо рівномірно на рибу. Нарізаємо кружальцями помідори і кладемо поверз овочів. Поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо до готовності.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт картоплі в духовці з яйцем і мускатним горіхом.