Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
інгредієнти:
400 г риби
"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
400 г картоплі
3 помідора
майонез за смаком
100 г сиру
50 мл соняшникової олії
сіль і спеції за смаком
2 цибулини
2 морквини
зелень за смаком
Приготування:
1. Помиту і очищену картоплю нарізаємо кружальцями і укладаємо на дно форми для запікання або противеня. Філе риби нарізаємо за смаком, але не дуже дрібно і викладаємо поверх картоплі.
2. Моркоь, натерту на крупній тертці, обсмажуємо разом з дрібно нарізаною цибулею, потім додаємо подрібнену зелень. Отриману суміш злегка остуджуємо і викладаємо рівномірно на рибу. Нарізаємо кружальцями помідори і кладемо поверз овочів. Поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо до готовності.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт картоплі в духовці з яйцем і мускатним горіхом.