Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
інгредієнти:
400 г риби
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
400 г картоплі
3 помідора
майонез за смаком
100 г сиру
50 мл соняшникової олії
сіль і спеції за смаком
2 цибулини
2 морквини
зелень за смаком
Приготування:
1. Помиту і очищену картоплю нарізаємо кружальцями і укладаємо на дно форми для запікання або противеня. Філе риби нарізаємо за смаком, але не дуже дрібно і викладаємо поверх картоплі.
2. Моркоь, натерту на крупній тертці, обсмажуємо разом з дрібно нарізаною цибулею, потім додаємо подрібнену зелень. Отриману суміш злегка остуджуємо і викладаємо рівномірно на рибу. Нарізаємо кружальцями помідори і кладемо поверз овочів. Поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо до готовності.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт картоплі в духовці з яйцем і мускатним горіхом.