Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г сметани

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

1 куряча грудка

100 г грибів

1 цибулина

Приготування:

1. Гриби заливаємо холодною водою і залишаємо на 8 годин. Після цього зливаємо воду, гриби обсмажуємо і дрібно нарізаємо. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо на рослинній олії до прозорості. Додаємо в сковороду з цибулею гриби і смажимо до готовності грибів.

2. Курячу грудку ріжемо брусочками. У сковороді з товстим дном розігріваємо рослинне масло, додаємо м'ясо і помішуючи злегка обсмажуємо.

3. Додаємо в м'ясо гриби, приправляємо сіллю і перцем.

4. Вливаємо сметану і перемішуємо. Тушкуємо на маленькому вогні близько 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби з овочами по-прованськи.