Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

300 г печериць

2 цибулини

200 г сиру

2 ст. л. борошна

300 мл вершків

Приготування:

1. Куряче філе відварюємо до готовності, коли охолоне, нарізаємо дрібними кубиками.

2. Гриби нарізаємо, викладаємо на сковороду, трохи підсмажуємо.

3. Цибулю дрібно нарізаємо, додаємо до грибів, смажимо до готовності.

4. Додаємо філе, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню.

5. На сухій сковороді злегка обсмажуємо борошно. Додаємо вершки, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння.

6. Додаємо курку з грибами, перемішуємо і знімаємо з вогню.

7. Отриману масу кладемо в кокотниці, зверху посипаємо тертим сиром. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.