Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г курячого філе
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
300 г печериць
2 цибулини
200 г сиру
2 ст. л. борошна
300 мл вершків
Приготування:
1. Куряче філе відварюємо до готовності, коли охолоне, нарізаємо дрібними кубиками.
2. Гриби нарізаємо, викладаємо на сковороду, трохи підсмажуємо.
3. Цибулю дрібно нарізаємо, додаємо до грибів, смажимо до готовності.
4. Додаємо філе, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню.
5. На сухій сковороді злегка обсмажуємо борошно. Додаємо вершки, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння.
6. Додаємо курку з грибами, перемішуємо і знімаємо з вогню.
7. Отриману масу кладемо в кокотниці, зверху посипаємо тертим сиром. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.