час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
50 мл білого сухого вина
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
200 г тигрових креветок
20 мл оливкової олії
20 г вершкового масла
200 г помідорів
10 г часнику
5 г базиліка
5 г петрушки
5 г чебрецю
30 г лимона
1 г меленого білого перцю
2 г морської солі
Приготування:
1. Тигрові креветки приправляємо сіллю, білим перцем і обсмажуємо на сковороді на оливковій олії з часником. Додаємо біле вино і випаровуємо рідину.
2. Додаємо томати, спочатку опустивши їх в гарячу воду, а потім в холодну. Знімаємо шкірку, розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Додаємо зелень свіжого базиліка, петрушки і чебрецю. Додаємо вершкове масло.
3. Готову страву прикрашаємо часточкою лимона і рубаною петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з плавлених сирків.