час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
50 мл білого сухого вина
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
200 г тигрових креветок
20 мл оливкової олії
20 г вершкового масла
200 г помідорів
10 г часнику
5 г базиліка
5 г петрушки
5 г чебрецю
30 г лимона
1 г меленого білого перцю
2 г морської солі
Приготування:
1. Тигрові креветки приправляємо сіллю, білим перцем і обсмажуємо на сковороді на оливковій олії з часником. Додаємо біле вино і випаровуємо рідину.
2. Додаємо томати, спочатку опустивши їх в гарячу воду, а потім в холодну. Знімаємо шкірку, розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Додаємо зелень свіжого базиліка, петрушки і чебрецю. Додаємо вершкове масло.
3. Готову страву прикрашаємо часточкою лимона і рубаною петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з плавлених сирків.