час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
50 мл білого сухого вина
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
200 г тигрових креветок
20 мл оливкової олії
20 г вершкового масла
200 г помідорів
10 г часнику
5 г базиліка
5 г петрушки
5 г чебрецю
30 г лимона
1 г меленого білого перцю
2 г морської солі
Приготування:
1. Тигрові креветки приправляємо сіллю, білим перцем і обсмажуємо на сковороді на оливковій олії з часником. Додаємо біле вино і випаровуємо рідину.
2. Додаємо томати, спочатку опустивши їх в гарячу воду, а потім в холодну. Знімаємо шкірку, розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Додаємо зелень свіжого базиліка, петрушки і чебрецю. Додаємо вершкове масло.
3. Готову страву прикрашаємо часточкою лимона і рубаною петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з плавлених сирків.