Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції:6
Інгредієнти:
500 г лосося
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
500 г капусти брокколі
2 ст. л. лимонного соку
4 ст. л. вершкового масла
125 г твердого сиру
200 мл молока
100 мл вершків
4 яйця
щіпка мускатного горіха
Приготування:
1. Нарізаємо кубиками філе лосося, збризкуємо лимонним соком, солимо і перчимо. Тримаємо 30 хвилин, заливаємо гарячою водою і тримаємо 30 хвилин при слабкому кипінні.
2. Брокколі заливаємо гарячою водою, солимо, варимо 10 хвилин.
3. Вершки збиваємо з молоком, сиром і яйцями, приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом.
4. Розігріваємо духовку до 220 градусів, викладаємо у форму рибу і овочі і заливаємо вершковою сумішшю. Випікаємо 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з нуту і брокколі.