Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого сухого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготоыление:

1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до цибулі мед, перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, помішуючи.

3. Печінку приправляємо спеціями, обсмажуємо на добре розігрітій сковороді протягом 7-10 хвилин. Перекладаємо печінку на блюдо, зверху кладемо цибулю і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного пирога без борошна.