Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 яйце

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

50 мл води

100 г цукру

2 яєчних білка

2 шматка листкового тіста

Приготування:

1. Кожну пластину тіста розкочуємо до прямокутника довжиною близько 27-30 см.

2. Нарізаємо на довгі смужки приблизно 2,5 см завтовшки.

3. Із кондитерської паперу вирізаємо трикутники з яких звертаємо кульочки-корнетики.

4. Загортаємо кожну смужку навколо своєї трубочки і викладаємо на деко.

5. Змащуємо збитим яйцем. Випікаємо в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.

6. Для крему воду і цукор нагріваємо до температури 118 градусів. Білки збиваємо з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни.

7. Перекладаємо крем кондитерський мішок і наповнюємо їм трубочки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет всього за 20 хвилин.