Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 яйце

Популярні новини зараз

Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

50 мл води

100 г цукру

2 яєчних білка

2 шматка листкового тіста

Приготування:

1. Кожну пластину тіста розкочуємо до прямокутника довжиною близько 27-30 см.

2. Нарізаємо на довгі смужки приблизно 2,5 см завтовшки.

3. Із кондитерської паперу вирізаємо трикутники з яких звертаємо кульочки-корнетики.

4. Загортаємо кожну смужку навколо своєї трубочки і викладаємо на деко.

5. Змащуємо збитим яйцем. Випікаємо в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.

6. Для крему воду і цукор нагріваємо до температури 118 градусів. Білки збиваємо з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни.

7. Перекладаємо крем кондитерський мішок і наповнюємо їм трубочки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет всього за 20 хвилин.