Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 яйце
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
50 мл води
100 г цукру
2 яєчних білка
2 шматка листкового тіста
Приготування:
1. Кожну пластину тіста розкочуємо до прямокутника довжиною близько 27-30 см.
2. Нарізаємо на довгі смужки приблизно 2,5 см завтовшки.
3. Із кондитерської паперу вирізаємо трикутники з яких звертаємо кульочки-корнетики.
4. Загортаємо кожну смужку навколо своєї трубочки і викладаємо на деко.
5. Змащуємо збитим яйцем. Випікаємо в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
6. Для крему воду і цукор нагріваємо до температури 118 градусів. Білки збиваємо з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни.
7. Перекладаємо крем кондитерський мішок і наповнюємо їм трубочки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет всього за 20 хвилин.