Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 склянка нуту
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
2 картоплі
1 морквина
2 солодких перця
100 г капусти броколі
2 л води
½ ч. л. куркуми
½ ч. л. кмину
1 зубчик часнику
2 лаврових листа
4 ст. л. рослинного масла
кріп і петрушка за смаком
Приготування:
1. Нут промиваємо і замочуємо на 12 годин. Потім промиваємо його, заливаємо 1 л води і варимо до м'якості.
2. Очищаємо овочі і миємо. Картоплю нарізаємо кубиками, броколі шматочками. Коли горох стане м'яким доливаємо води, а після закипання додаємо овочі.
3. Моркву і перець нарізаємо невеликими шматочками. Розігріваємо сковороду в невеликій кількості олії, кидаємо кмин і куркуму. Додаємо моркву, перець і часник. Смажимо до м'якості.
4. Коли овочі в каструлі зваряться, висипаємо вміст сковороди в суп, додаємо лавровий лист, сіль і варимо ще 5 хвилин.
5. В кінці додаємо зелень і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної запіканки з ягідним сиропом.