Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 склянка нуту

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

2 картоплі

1 морквина

2 солодких перця

100 г капусти броколі

2 л води

½ ч. л. куркуми

½ ч. л. кмину

1 зубчик часнику

2 лаврових листа

4 ст. л. рослинного масла

кріп і петрушка за смаком

Приготування:

1. Нут промиваємо і замочуємо на 12 годин. Потім промиваємо його, заливаємо 1 л води і варимо до м'якості.

2. Очищаємо овочі і миємо. Картоплю нарізаємо кубиками, броколі шматочками. Коли горох стане м'яким доливаємо води, а після закипання додаємо овочі.

3. Моркву і перець нарізаємо невеликими шматочками. Розігріваємо сковороду в невеликій кількості олії, кидаємо кмин і куркуму. Додаємо моркву, перець і часник. Смажимо до м'якості.

4. Коли овочі в каструлі зваряться, висипаємо вміст сковороди в суп, додаємо лавровий лист, сіль і варимо ще 5 хвилин.

5. В кінці додаємо зелень і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної запіканки з ягідним сиропом.