Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г сиру
На Україну чекає аномальне літо: чим воно може здивувати у 2025 році
Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
Картки перестануть працювати: "Ощадбанк" терміново попередив клієнтів
3 ст. л. сметани
1 яйце
3 ст. л. цукру
100 г родзинок
2 ст. л. манної крупи
ванілін за смаком
1 склянку ягідного сиропу
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Сир пропускаємо через м'ясорубку, додаємо 2 ст. л. рослинного масла, збите з цукром яйце, манну крупу, 1/2 ч. л. солі і ванілін.
2. Все це ретельно перемішуємо дерев'яною лопаткою, додавши очищений і промитий ізюм.
3. Далі викладаємо сирну масу на посипану товченими сухарями сковороду, вирівнюємо поверхню, змащуємо сметаною, скроплюємо маслом і запікаємо в гарячій духовці протягом 20-30 хвилин. Подаємо зі сметаною або сиропом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пікантних спагетті з петрушкою.