Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

3 ст. л. сметани

1 яйце

3 ст. л. цукру

100 г родзинок

2 ст. л. манної крупи

ванілін за смаком

1 склянку ягідного сиропу

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Сир пропускаємо через м'ясорубку, додаємо 2 ст. л. рослинного масла, збите з цукром яйце, манну крупу, 1/2 ч. л. солі і ванілін.

2. Все це ретельно перемішуємо дерев'яною лопаткою, додавши очищений і промитий ізюм.

3. Далі викладаємо сирну масу на посипану товченими сухарями сковороду, вирівнюємо поверхню, змащуємо сметаною, скроплюємо маслом і запікаємо в гарячій духовці протягом 20-30 хвилин. Подаємо зі сметаною або сиропом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пікантних спагетті з петрушкою.