Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
перець і сіль за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
1 банка консервованих ананасів
200 мл вершків
2 ст. л. карі
1 цибулина
500 г курячого філе
Приготування:
1. Куряче філе нарізаємо кубиками. Обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею на рослинному маслі, поки м'ясо не стане білим, солимо і перчимо.
2. Заливаємо все вершками, поступово всипаємо каррі. Ретельно розмішуємо, щоб вийшов однорідний соус і тушкуємо 20-30 хвилин.
3. Нарізаємо кубиками ананас і додаємо до курки. Тушкуємо все ще 5 хвилин. Для гарніру найкраще підійде рис.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі "Айдахо".