Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг курячих крил
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
2 апельсина
300 г майонезу
3 зубчики часнику
250 г сиру
500 г картоплі
1 головка цибулі
щіпка солі
щіпка перцю
Приготування:
1. Крильця збризкуємо лимонним соком. Даємо трохи постояти.
2. Змішуємо майонез, тертий часник, тертий на дрібній тертці сир і цедру 1 апельсина. Цією сумішшю змащуємо крильця.
3. Картоплю очищаємо, нарізаємо кружальцями, викладаємо у форму, змащену рослинним маслом.
4. Додаємо цибулю нарізану півкільцями.
5. Солимо і перчимо. Зверху викладаємо крильця. По картоплі розподіляємо суміш, що залишилася.
6. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з беконом і руколою.