Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг курячих крил
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
2 апельсина
300 г майонезу
3 зубчики часнику
250 г сиру
500 г картоплі
1 головка цибулі
щіпка солі
щіпка перцю
Приготування:
1. Крильця збризкуємо лимонним соком. Даємо трохи постояти.
2. Змішуємо майонез, тертий часник, тертий на дрібній тертці сир і цедру 1 апельсина. Цією сумішшю змащуємо крильця.
3. Картоплю очищаємо, нарізаємо кружальцями, викладаємо у форму, змащену рослинним маслом.
4. Додаємо цибулю нарізану півкільцями.
5. Солимо і перчимо. Зверху викладаємо крильця. По картоплі розподіляємо суміш, що залишилася.
6. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з беконом і руколою.