Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 3
Інгредієнти:
10 шт. картоплі
ТЦК змінили правила: як будуть перевозити мобілізованих
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
250 мл оливкової олії
1 пучок кропу
1 пучок петрушки
3 зубчики часнику
1 ч. л. червоного соусу табаско
сіль за смаком
Приготування:
1. Промиваємо картоплю, нарізаємо вздовж на 8 скибочок, кладемо в каструлю з холодною водою.
2. Доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини. Зливаємо воду і ставимо картоплю остигати.
3. Змішуємо олію з дрібно нарізаною зеленню, соусом і часником. Викладаємо картоплю на деко в один шар, попередньо зануривши часточки в цю суміш.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пончиків на згущеному молоці.