Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
300 г печериць
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
400 г свинячої вирізки
100 г солодкого перцю
100 г помідорів
150 мл вершків
перець за смаком
100 мл оливкової олії
Приготування:
1. Свинину нарізаємо на кубики.
2. Розігріваємо сковороду і виливаємо всередину 50 мл оливкової олії. Викладаємо свинину в сотейник. Перчимо і солимо за смаком. Смажимо м'ясо протягом 15 хвилин.
3. Поки м'ясо смажиться крупно нарізаємо печериці, кубиками помідори і смужками болгарський перець.
4. Через 15 хвилин виливаємо жир від свинини. Додаємо в сотейник 50 мл оливкової олії і всі овочі. Солимо і перчимо за смаком. Смажимо 5 хвилин, не забуваючи помішувати.
5. Після обсмажування додаємо вершки і воду, щоб овочі і м'ясо були на 2/3 занурені в рідину. Тушкуємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пончиків на сгущеном молоці.