Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г спагеті

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

4 зубчики часнику

100 мл оливкової олії

1 пучок петрушки

1 перець чилі

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Варимо спагетті в солоній воді. Поки вони варяться, часник нарізаємо тонкими слайсами і підсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору. Масло не повинно горіти і змінювати колір.

2. Петрушку і перець дрібно нарізаємо і викладаємо в масло з часником.

3. Спагетті відкидаємо на друшляк, кладемо у попередньо прогріту каструлю і змішуємо з олією і приправами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з базиліком.