Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г спагеті
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
4 зубчики часнику
100 мл оливкової олії
1 пучок петрушки
1 перець чилі
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Варимо спагетті в солоній воді. Поки вони варяться, часник нарізаємо тонкими слайсами і підсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору. Масло не повинно горіти і змінювати колір.
2. Петрушку і перець дрібно нарізаємо і викладаємо в масло з часником.
3. Спагетті відкидаємо на друшляк, кладемо у попередньо прогріту каструлю і змішуємо з олією і приправами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з базиліком.