Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

12 шт. курячого філе

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

500 мл йогурту

12 шт. пармської шинки

24 шт. зеленого базиліка

1 лимон

4 зубчики часнику

50 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Злегка відбиваємо куряче філе і маринуємо в суміші з йогурту, давленого часнику, лимонного соку, оливкової олії, солі і перцю. Залишаємо на 3 години.

2. Далі виймаємо курку з маринаду і на середину кожного шматка кладемо лист зеленого базиліка, на базилік кладемо тонку скибочку шинки, зверху - ще один лист базиліка. Загортаємо краї філе, щоб створити щось на зразок конверта, і обсмажуємо все курячі конверти на грилі з двох сторін.

3. Далі перекладаємо курку на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 150 градусів, на 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тортильї з пшеничного борошна.