Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
¼ склянки кукурудзяного борошна
Гороскоп на сьогодні 14 жовтня: шанс близнюків, робота левів та підтримка риб
Пенсії по-новому: уряд змінить формулу розрахунку виплат
Школярі не вміють навіть списати: вчителька показала, як учні провалили тест через Google
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
½ склянки смаженого фундука
1 склянка борошна
2 ст. л. цукру
1 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
1 склянку молока
2 яйця
3 ст. л. вершкового масла
Приготування:
1. Ретельно подрібнюємо фундук в комбайні. Додаємо обидва борошна, цукор, розпушувач і сіль і знову добре перемішуємо. Потім вводимо злегка збиті яйця, молоко і вершкове масло. Все перемішуємо.
2. Розігріваємо млинцеву сковороду і злегка змащуємо рослинним маслом. Смажимо млинці приблизно по 3 хвилини з кожного боку. подаємо з вершковим маслом, кленовим сиропом і посипаємо корицею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинцевого торта з сирним кремом.