Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки замороженого зеленого горошку
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
1,5 склянки зерен кукурудзи
1 склянку води
1 головка цибулі
1 банка кокосового молока
1 пучок свіжої м'яти
½ лимона
оливкова олія за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Горошок і кукурудзу відправляємо в каструлю розморожуватися і гаситися в невеликій кількості води і оливкової олії. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо на сковороді, поки цибуля не стане м'якою. Готову цибулю кладемо в каструлю з горошком і кукурудзою. Додаємо склянку води і 2 склянки кокосового молока, доводимо суп до кипіння і вимикаємо вогонь.
2. Кладемо в каструлю свіже листя м'яти, видавлюємо сік половинки лимона, солимо і перчимо. Розливаємо крем-суп по тарілках і прикрашаємо листям м'яти або зеленою цибулею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тортильї з пшеничного борошна.