Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
2,5 склянки молока
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
1 склянка борошна
2 яйця
4 ст. л. цукру
½ ч. л. солі
1 ст. л. рослинного масла
½ ч. л. соди
150 г сиру рікотта
200 г вершків
250 г йогурту
7 г желатину
Приготування:
1. Для тіста змішуємо в блендері 2 склянки молока, 2 яйця, 1 склянку борошна, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. рослинного масла і сіль з содою. Випікаємо млинці.
2. Для крему заливаємо желатин 0,5 склянки молока, даємо постояти 30 хвилин і прогріваємо на водяній бані до повного розчинення. Вершки збиваємо з 3 ложками цукру. Змішуємо рікотту з йогуртом і желатином. Далі додаємо збиті вершки. Готовий крем ставимо в холодильник на 15-20 хвилин.
3. На дно круглої форми кладемо 4 млинця щоб краями потім можна було накрити торт. Далі викладаємо млинці стопкою, промазуємо кожен млинець кремом. Останній шар повинен бути кремом. Накриваємо торт краями перших 4 млинців. Ставимо в холодильник на кілька годин для просочення.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з яблуками і сиром.