Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 склянка цукру
100 г вершкового масла
2 яйця
100 г сиру
щіпка ваніліну
2 яблука
1 ч. л. розпушувача
кориця за смаком
Приготування:
1. Розтираємо борошно з цукром, малсом, ваніліном, корицею і розпушувачем в крихту.
2. Півтора яблука очищаємо від шкірки і насіння. Натираємо на крупній тертці.
3. Половину яблука, сир, жовтки збиваємо в блендері до однорідності. Білки збиваємо з цукром. Обережно вводимо в масу білки і перемішуємо.
4. Змащуємо маслом форму. 1 шар - на дно кладемо третину крихт. 2 шар - половина тертих яблук. 3 шар - маса з блендера.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40-45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грецького салату з макаронами.