Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 3 години
Порції: 12
Інгредієнти:
125 г вершкового масла
Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Пахатимемо до самої старості: влада хоче відправити на роботу пенсіонерів і людей з інвалідністю
Українців можуть штрафувати за одяг: що заборонено носити
1 яйце
200 г борошна
100 г цукрової пудри
30 мл лимонного соку
2 шт. лимонної цедри
¼ ч. л. розпушувача
щіпка солі
3 ст. л. цукру
Приготування:
1. Збиваємо масло і цукор міксером до кремової консистенції.
2. Розбиваємо туди яйце, поки суміш не стане легкою і пухнастою.
3. Додаємо борошно, сік і цедру лимона, пекарський порошок, сіль і перемішуємо щоб вийшла кулька. Накриваємо тісто кришкою і ставимо в холодильник на 2 години.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
5. Розкачуємо тісто на посипаній борошном поверхні до ½ см завтовшки. Робимо печиво і кладемо на деко. Посипаємо цукром і запікаємо протягом 10-12 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних млинців.