Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г макаронів
Заблокують картку і оштрафують: скільки разів на місяць можна переказувати кошти
Ухилянтам приготуватися, мобілізація посилюється: ТЦК щодня "пакуватимуть" до 700 осіб
ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"
Правила ідентифікації пенсіонерів: що змінилося і як не втратити виплати
250 г помідорів чері
100 г маслин
3 ст. л. оливкової олії
перець за смаком
200 г сиру фета
Приготування:
1. Варимо макарони в каструлі з підсоленою водою протягом 10 хвилин. Потім зливаємо воду і залишаємо макарони зі шпинатом в друшляку, щоб стекла вся рідина.
2. Нарізаємо навпіл помідори, додаємо чорні маслини, сир фета, посипаємо чорним меленим перцем і збризкуємо оливковою олією. Додаємо макарони і перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт суп з креветками і селерою.