Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г макаронів
Популярні новини зараз
Показати ще
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
250 г помідорів чері
100 г маслин
3 ст. л. оливкової олії
перець за смаком
200 г сиру фета
Приготування:
1. Варимо макарони в каструлі з підсоленою водою протягом 10 хвилин. Потім зливаємо воду і залишаємо макарони зі шпинатом в друшляку, щоб стекла вся рідина.
2. Нарізаємо навпіл помідори, додаємо чорні маслини, сир фета, посипаємо чорним меленим перцем і збризкуємо оливковою олією. Додаємо макарони і перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт суп з креветками і селерою.