Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
15 г вершкового масла
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
8 морквин
2 зубчики часнику
500 мл курячого бульйону
80 мл мандаринового соку
750 мл молока
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Часник і моркву очищаємо, дрібно нарізаємо і тушкуємо в сотейнику на вершковому маслі протягом 1 хвилини. Потім вливаємо бульйон і молоко і доводимо суміш до кипіння, після чого зменшуємо вогонь щоб суп кипів не сильно.
2. Накриваємо сотейник кришкою і варимо 20 хвилин. Коли морква стане м'якою, переливаємо суп в чашу блендера і збиваємо в пюре.
3. Вливаємо мандариновий сік і ретельно перемішуємо.
4. Перед подачею знову підігріваємо суп, солимо і перчимо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з жасминовим рисом.