Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 ст. л. оливкової олії
Популярні новини зараз
Показати ще
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
½ головки цибулі
500 г креветок
2 стебла селери
3 зубчики часнику
2 ст. л. борошна
2 ст. л. томатної пасти
3 склянки молока
1 лавровий лист
сіль за смаком
4 листків базиліка
2 склянки бульйону
Приготування:
1. Очищаємо креветки і готуємо всі інгредієнти, обсмажуємо цибулю і стебло селери, додаємо борошно і томатну пасту. Гарненько перемішуємо і тушкуємо пару хвилин.
2. Далі заливаємо молоко і 2 склянки бульйону, гарненько все перемішуємо.
3. Додаємо креветки, базилік і трохи гострого соусу. Варимо протягом 7-10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньої халви.