Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
6 шт. фенхелю
ЗМІ: Виробник «Vyriy Drone» зірвав критичну поставку FPV-дронів для Сил оборони
ТЦК не зацікавить: хто не підлягає мобілізації у серпні
Нові виплати для пенсіонерів: кому додатково нарахують до 3000 грн
Пенсіонерам виплатять 12 500 грн: кому і що треба подати у ПФУ
4 зубчики часнику
щіпка солі
перець чорний мелений за смаком
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Миємо цибулини фенхелю, пагони і підстави відрізаємо. Кожну цибулину розрізаємо вздовж на 2 частини.
2. На великій сковороді нагріваємо олію, кладемо в неї фенхель зрізом вниз. Часник, не очищаючи додаємо до фенхелю. Солимо і смажимо хвилин 10, періодично перевертаючи і переливаючи фенхель збоку на бік.
3. Наливаємо в сковороду воду, щоб вона майже покрила фенхель. Коли вода закипить, накриваємо кришкою сковороду. Тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.
4. Перед подачею посипаємо перцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних пряників.