Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г жасминового рису

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

1,5 ст. л. арахісового масла

800 г курячої грудки

1,5 ст. л. червоної пасти каррі

2 ч. л. м'якого коричневого цукру

90 г арахісової пасти

270 мл кокосового молока

1,5 ст. л. соку лайма

Приготування:

1. Кип'ятимо воду у великій каструлі і додаємо рис. Готуємо 12 хвилин, помішуючи. Обсушуємо.

2. Добре розігріваємо вок, додаємо ч. л. масла і розподіляємо по поверхні. Додаємо нарізану зелену цибулю і смажимо 30 секунд. Перекладаємо з сковороди. Додаємо ще масла й обсмажуємо нарізане по діагоналі куряче філе приблизно 3 хвилини до золотистої скоринки. Перекладаємо з сковороди.

3. У вок додаємо ще трохи олії в вок, викладаємо пасту каррі і обсмажуємо 1 хвилину. Додаємо арахісову пасту, кокосове молоко, цукор, 250 мл води, добре перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо 3-4 хвилини до легкого загустіння. Зменшуємо вогонь і повертаємо в сковороду курку і цибулю, перемішуємо і готуємо 2 хвилини. Додаємо сік лайма, сіль і спеції.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних трюфелів.