Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г фініків
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
100 г вершкового масла
4 ст. л. цукру
1 ч. л. соди
200 г борошна
3 яйця
1 ст. л. розпушувача
2 ст. л. натурального йогурту
2 ст. л. какао
2 ч. л. кориці
Приготування:
1. Фініки кладемо в каструлю, додаємо соду і 200 мл киплячої води, залишаємо на 2 хвилини і виливаємо воду. Подрібнюємо фініки до стану густої пасти в блендері. Збиваємо масло і цукор, додаємо яйця, борошно, корицю, какао і все перемішуємо. Потім додаємо йогурт, розпушувач і подрібнені фініки.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів, викладаємо тісто у форму і випікаємо протягом 35 хвилин.
3. Для шоколданого соусу змішуємо 100 мл рослинного масла, 6 ст. л. цукру, 3 ст. л. какао і варимо суміш на повільному вогні до загусання.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого кавового пирога.