Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
5 яєць
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
1 склянка борошна
1 склянка цукру
Приготування:
1. Білок відокремлюємо від жовтка. В білок додаємо 0,5 склянки цукру, збиваємо до загустіння. У жовтки додаємо 0,5 склянки цукру і теж збиваємо. Змішуємо білкову масу і жовткову, помішуючи, щоб білок не осів. Додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
2. Виливаємо готову бісквітну масу на деко, застелений папером для випічки. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
3. Дістаємо готовий бісквіт з духовки і швидко покриваємо сиром і варенням. Після цього швидко загортаємо поки він не охолов.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.