Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
5 яєць
Гороскоп на сьогодні, 4 червня: день конфліктів та розчарувань – хто під ударом
Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення
Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати
Мобілізованих масово знімають з військового обліку: у "Резерв+" з'явились загадкові статуси
1 склянка борошна
1 склянка цукру
Приготування:
1. Білок відокремлюємо від жовтка. В білок додаємо 0,5 склянки цукру, збиваємо до загустіння. У жовтки додаємо 0,5 склянки цукру і теж збиваємо. Змішуємо білкову масу і жовткову, помішуючи, щоб білок не осів. Додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
2. Виливаємо готову бісквітну масу на деко, застелений папером для випічки. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
3. Дістаємо готовий бісквіт з духовки і швидко покриваємо сиром і варенням. Після цього швидко загортаємо поки він не охолов.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.