Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

200 г темного шоколаду

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

150 г сметани

25 г вершкового масла

50 г какао-порошку

кокосова стружка за смаком

2 ст. л. рому

горіхи за смаком

Приготування:

1. У миску дрібно шоколад ламаємо. На повільному вогні доводимо до кипіння суміш жирної сметани, масла і рома. Далі виливаємо її в миску з шоколадом.

2. Розмішуємо все гарненько і ставимо в холодильник.

3. Через кілька годин дістаємо суміш і робимо з неї невеликі кульки.

4. Кульки занурюємо в какао, горіхи, какосовой стружці та ін. Після приготування зберігаємо в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.