Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
200 г темного шоколаду
Популярні новини зараз
Показати ще
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
150 г сметани
25 г вершкового масла
50 г какао-порошку
кокосова стружка за смаком
2 ст. л. рому
горіхи за смаком
Приготування:
1. У миску дрібно шоколад ламаємо. На повільному вогні доводимо до кипіння суміш жирної сметани, масла і рома. Далі виливаємо її в миску з шоколадом.
2. Розмішуємо все гарненько і ставимо в холодильник.
3. Через кілька годин дістаємо суміш і робимо з неї невеликі кульки.
4. Кульки занурюємо в какао, горіхи, какосовой стружці та ін. Після приготування зберігаємо в холодильнику.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.