Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
1,5 склянки цукру
100 г вершкового масла
2 банана
2 яйця
150 мл молока
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. ванільного цукру
щіпка солі
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Ретельно розминаємо банани.
2. Масло і цукор, перемішуємо міксером.
3. Додаємо бананову м'якоть і перемішуємо.
4. Додаємо молоко, щіпку солі і ванільний цукор. Ретельно збиваємо.
5. Додаємо яйця і знову перемішуємо міксером.
6. Далі поступово додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Перемішуємо.
7. Форму змащуємо маслом. Потім заливаємо олією. Духовку розігріваємо до 190 градусів і відправляємо туди пиріг на 40 хвилин. Зверху посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тефетелей у вершково-томатному соусі.