Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
1,5 склянки цукру
100 г вершкового масла
2 банана
2 яйця
150 мл молока
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. ванільного цукру
щіпка солі
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Ретельно розминаємо банани.
2. Масло і цукор, перемішуємо міксером.
3. Додаємо бананову м'якоть і перемішуємо.
4. Додаємо молоко, щіпку солі і ванільний цукор. Ретельно збиваємо.
5. Додаємо яйця і знову перемішуємо міксером.
6. Далі поступово додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Перемішуємо.
7. Форму змащуємо маслом. Потім заливаємо олією. Духовку розігріваємо до 190 градусів і відправляємо туди пиріг на 40 хвилин. Зверху посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тефетелей у вершково-томатному соусі.