Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

1,5 склянки цукру

100 г вершкового масла

2 банана

2 яйця

150 мл молока

2 ч. л. розпушувача

1 ч. л. ванільного цукру

щіпка солі

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Ретельно розминаємо банани.

2. Масло і цукор, перемішуємо міксером.

3. Додаємо бананову м'якоть і перемішуємо.

4. Додаємо молоко, щіпку солі і ванільний цукор. Ретельно збиваємо.

5. Додаємо яйця і знову перемішуємо міксером.

6. Далі поступово додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Перемішуємо.

7. Форму змащуємо маслом. Потім заливаємо олією. Духовку розігріваємо до 190 градусів і відправляємо туди пиріг на 40 хвилин. Зверху посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тефетелей у вершково-томатному соусі.