Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

180 г шоколаду

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків

ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку

Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання

Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки

Показати ще

75 г вершкового масла

2 яйця

2 ст. л. какао-порошку

½ ч. л. розпушувача

120 г цукру

щіпка солі

220 г борошна

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Розтоплюємо на водяній бані шоколад і вершкове масло.

2. Збиваємо яйця з цукром до загусання.

3. Окремо змішуємо борошно, какао, сіль, розпушувач до однорідності.

4. Коли шоколад охолоне, додаємо його в яєчну масу і перемішуємо.

5. Потім додаємо до цієї масі борошно і гарненько перемішуємо.

6. Прибираємо тісто на 2 години в холодильник.

7. Розігріваємо духовку до 180 граудсов.

8. Викладаємо деко папером для випічки. У глибоку миску насипаємо цукрову пудру.

9. Скачуємо тісто в кульки і занурюємо в цукрову пудру.

10. Випікаємо в духовці протягом 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з лососем і брокколі.